Medic de la Spitalul Municipal Feteşti, ucis de coronavirus. Alte 25 de cadre medicale sunt infectate

Medic de la Spitalul Municipal Feteşti, ucis de coronavirus. Alte 25 de cadre medicale sunt infectate
Foto: Hepta

Şefa Compartimentului de Primiri Urgenţe de la spitalul municipal Feteşti s-a stins din viață la doar 48 de ani, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Medic de la Spitalul Municipal Feteşti, ucis de coronavirus

Miora Neagu, medicul coorodnator al Compartimentului de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Anghel Saligny din Feteşti și specialist în medicină de urgență, a fost confirmată cu noul coronavirus în luna septembrie.

După ce a început să se simtă mai rău, aceasta a fost transferată la Spitalul Colentina, unde a pierdut lupta cu viața.

Alte 25 de cadre sunt infectate la Spitalul din Feteşti, iar la cel din Slobozia 10 medici şi asistente au fost testați pozitiv.

Primarul municipiului Fetești, testat pozitiv cu SARS-COV-2

Laurențiu Șonchereche, primarul municipiului Fetești, Ialomița, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, la începutul lunii octombrie.

Din cauza infecției, Laurenţiu Şonchereche va fi nevoit să-şi amâne depunerea jurământului pentru a-şi putea prelua mandatul câștigat cu 3.592 voturi, scrie independentonline.ro.

Bilanțul cazurilor de coronavirus în România

România a înregistrat încă o zi cu peste 4000 de cazuri de COVID-19. Astfel, de joi până vineri, încă 4.026 infectări cu coronavirus au fost raportate. 742 de persoane au fost și ele reconfirmate în urma retestărilor.

În ultimele 24 de ore, alți 75 de pacienți COVID-19 au decedat. Numărul bolnavilor în stare gravă, aflați la Terapie Intensivă, a atins un nou record – 726.

Astfel, în total, țara noastră a înregistrat până acum 172.516 de infectări și5.749 de decese provocate de coronavirus.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)