Moarte suspectă în Argeș! Un tânăr de 18 ani a fost găsit decedat în camera lui / Acesta s-a plâns că se simte obosit

Moarte suspectă în Argeș! Un tânăr de 18 ani a fost găsit decedat în camera lui / Acesta s-a plâns că se simte obosit
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în camera sa, după ce s-a plâns că se simte obosit. Tatăl băiatului a fost cel care l-a găsit și a sunat la 112. Medicii nu au putut decât să constate decesul.

Băiatul s-a plâns părinților că este obosit

Fiind săptămâna cu activități ecologice, băiatul, elev în clasa a douăsprezecea, nu a mers ieri la cursuri. Acesta a preferat să stea acasă, mai ales că în câteva luni are un examen important, având nevoie de timp să învețe.

Cel care a descoperit tragedia a fost tatăl tânărului care a venit primul de la muncă. Până acum nu există niciun motiv pentru care autoritățile ar putea spune că este vorba despre o sinucidere.

Anchetatorii spun că băiatul ar fi murit în somn. Acesta nu era cunoscut cu vreo problemă de sănătate, însă de ceva timp se plângea că se simte obosit, potrivit antena3.ro.

Polițiștii din cadrul Poliției Legale urmează să stabilească cauza decesului. Până acum, anchetatorii nu au reușit să obțină prea multe informații din partea familiei, întrucât părinții tânărului erau în stare de șoc.

Băiatul de 18 ani era mezinul familiei cu doi copii.

Urmăriți B1TV.ro și pe