Moarte suspectă la Năvodari. O femeie, care nu mai fusese văzută de câteva zile, a fost găsită fără suflare în propria casă

Moarte suspectă la Năvodari. O femeie, care nu mai fusese văzută de câteva zile, a fost găsită fără suflare în propria casă

O femeie, care nu mai fusese văzută de câteva zile, a fost găsită fără suflare în propria casă. Se pare că aceasta ar fi suferit de depresie.

Descoperirea a fost făcută, noaptea trecută, atunci când poliţiştii şi pompierii au fost solicitaţi să intervină la apartamentul din Năvodari, acolo unde locuia tânăra, după ce rudele au sunat la 112 şi au anunţat că nu o pot contacta, notează antena3.ro.

Moarte suspectă într-un apartament din Năvodari

La locul indicat s-au deplasat atât polițiștii, dar și pompierii, care au deblocat ușa apartamentului femeii.

„Astăzi, în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 36 de ani, din orașul Năvodari nu a mai putut fi contactată de câteva zile. La locul sesizării s-au deplasat polițiștii, dar și pompierii, care au deblocat ușa apartamentului femeii.

În interiorul locuinței, aceasta a fost găsită decedată. La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Din primele informaţii, tânăra nu ar mai fi răspuns la telefon de câteva zile. Totodată, cunoscuţii erau conştienţi că femeia avea probleme cu depresia, după ce s-ar fi despărţit de iubit.

În apartament, anchetatorii ar fi găsit câţiva stropi de sânge, motiv pentru care o anchetă pentru moarte suspectă a fost deschisă.

Urmăriți B1TV.ro și pe