Modul inedit prin care un elev și-a convins învățătoarea să nu îi mai dea teme pentru weekend. Metoda băiatului a surprins pe toată lumea (FOTO)

Modul inedit prin care un elev și-a convins învățătoarea să nu îi mai dea teme pentru weekend. Metoda băiatului a surprins pe toată lumea (FOTO)

Un elev de clasa a IV-a, care nu mai dorea să primească teme pentru weekend a recurs la un gest emoționant. Copilul a ales să formuleze o cerere pentru învățătoarea sa, în care a cerut dascălului, numele tuturor colegilor să nu primească teme pentru cele două zile libere.

Micuțul a formulat un argument greu de combătut, așa cum a scris chiar învățătoarea lui pe contul personal de Facebook, unde a postat și mesajul elevului. Copilul din clasa a IV-a i-a explicat dascălului că lecțiile din weekend afectează „fericirea copilului”

„Doamna Învățătoare,

Subsemnatul, Ștefan Găman, vă rog în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme.

P.S Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”,a scris elevul în cererea formulată către învățătoare.

Răspunsul dascălului a venit imeditat: „Se aprobă! Motivarea este foarte tare!”, a scris ea pe cererea elevului. Învățătoarea a descris experiența și pe contul personal de Facebook:

„No, ce să fac acum? La o așa motivare… Cel puțin pentru vinerea asta….. m-a blocat. Dar eu încurajez să își spună opinia!”, a postat învățătoarea.

No, ce să fac acum? La o așa motivare… Cel puțin pentru vinerea asta….. m-a blocat . Dar eu încurajez să își spună opinia!

Publicată de Dana Tufeanu peMarţi, 22 septembrie 2020

Ultima oră
22:50 - Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății: Finalul pandemiei nu se întrevede, putem ajunge la peste 20.000 de cazuri zilnic
22:46 - Ludovic Orban: Klaus Iohannis e creatorul crizei / Creștea exponențial numărul de cazuri COVID, dar n-a existat în spațiul public să comunice pe tema asta (VIDEO)
22:43 - Surse: Rata de vaccinare ar putea deveni criteriu pentru întocmirea hărții țărilor UE care prezintă risc epidemiologic. Măsura ar face dificilă călătoria în afara granițelor pentru mulți români
22:43 - NATO este de acord cu un nou plan pentru a descuraja atacurile rusești
22:38 - Ludovic Orban: „În campania electorală și în cei patru ani cât am condus partidul ne-am luptat pe viață și pe moarte cu PSD” / „Cine se bazează pe votul PSD, nu are votul meu”
22:33 - Gheorghe Flutur, reacție după ce Ludovic Orban și-a anunțat plecarea din PNL: Ne supărăm, ne luăm jucăriile și plecăm
22:27 - Ludovic Orban, întrebat dacă-și va face propriul grup parlametar: Voi vedea dacă mă urmează sau nu / Despre Klaus Iohannis: Impune un sistem de putere persoană. Metodele sunt antidemocratice (VIDEO)
22:09 - Membrii PSD, întrebați prin SMS dacă sunt dispuși să susțină Guvernul Ciucă. Alexandru Rafila: Am primit chiar două sms-uri, e un proces de consultare
22:09 - Alfred Simonis (PSD): Vom participa la discuții cu Nicolae Ciucă, așa cum am fi discutat și cu Dacian Cioloș dacă ar fi solicitat
22:00 - Ludovic Orban: Chiar dacă PSD va vota un Guvern minoritar, nu va vota legilme promovate de acesta (VIDEO)