Motivul pentru care belgienii și italienii se mută într-o comună din județul Gorj

Motivul pentru care belgienii și italienii se mută într-o comună din județul Gorj
Foto: captura video.

România este o țară atractivă pentru străini. Tot mai mulți europeni se mută în orașele și satele din țara noastră. O familie de belgieni a decis să facă schimbări radicale și s-a mutat într-o comună din județul Gorj.

Străinii se mută în satele românești

„Prețul este unul accesibil, chiar acum vreo două săptămâni, am fost înștiințat că o familie de profesori, din Belgia, a ales să se mute la noi în comună. O altă familie din Italia s-a mutat cu ceva ani în urmă. Vin și familii din oraș.

Avem foarte multe familii care s-au mutat la noi în zonă, unele chiar din București au cumpărat case la noi în comună. Drumul județean care trece prin Prigoria este unul dintre cele mai bune drumuri din județ, la ora actuală.

Zona este pitorească, liniștită, ar asta atrage cetățenii. Noi sperăm să vină cât mai mulți, astfel încât să populăm din nou satele”, a precizat edilul comunei Prigoria, Lucian Goanță, pentru pandurul.

Satele din județul Gorj continuă să atragă orășeni. Oamenii sunt în căutarea locuințelor în mediul rural. Prețul acestora fiind mai accesibil.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră