Noapte de groază: O femeie din Iași, violată și bătută de propriul soț, sub privirile copiilor

Noapte de groază: O femeie din Iași, violată și bătută de propriul soț, sub privirile copiilor
Foto: Pixabay.

O tânără de 27 de ani din județul Iași a fost atacată și violată de către soțul ei în fața copiilor. Acum, bărbatul este în închisoare și riscă să rămână acolo dacă va fi găsit vinovat pentru aceste acțiuni violente, notează bzi.

Bărbatul a ignorat ordinul de protecție

Un bărbat din Iași a fost arestat pentru abuz și violență domestică împotriva soției sale, după ce a ignorat ordinul de protecție emis împotriva sa. Marius-Mihai Roșu Mărgărint, care este cunoscut în comunitatea din Mogoșești ca fiind un om muncitor, a fost acuzat de agresiune și violență sexuală împotriva soției sale, după ce a băut. Poliția a luat măsurile necesare în cazul acesta, l-au audiat și apoi l-au arestat pe acuzat.

„În data de 21 ianuarie, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și a doua zi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Un bărbat din comuna Mogoșești, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat preventiv la data de 22 ianuarie 2023. Individul este acuzat de viol, corupere sexuală a minorilor, violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu, toate acestea fiind fapte comise în perioada 20-21 ianuarie 2023. Acest caz este investigat de oamenii legii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:37 - Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret
13:35 - Lege: Cu ce mașini nu vei mai putea circula în România. Mii de români vor fi afectați de decizia Senatului
13:28 - Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa de la Cabana Capra / Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şoferilor autovehiculelor care au fost avariate
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”