Nouă persoane, rănite într-un accident de rutier. Oamenii erau înghesuiți în aceeași mașină

Nouă persoane, rănite într-un accident de rutier. Oamenii erau înghesuiți în aceeași mașină
Foto simbol: Facebook @ SMURD

Nouă persoane, care mergeau toate în aceeași mașină au fost rănite marți seara, când autoturismul s-a izbit de un cap de pod, la Mediaș. Dintre cele 9 persoane din autoturism, 4 erau minori, iar șoferul a avut nevoie de descarcerare.

Nouă persoane, înghesuite în aceeași mașină, au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii militari ai Detaşamentului Mediaş au fost solicitaţi în această seară la un autoaccident în Piaţa Andrei Şaguna din Mediaş. Din evenimentul rutier au rezultat 9 victime dintre care 4 minori.

O persoană de sex masculin (şoferul) de aproximativ 69 de ani a fost descarcerat de echipajul de pompieri militari, conştient şi cooperant. La faţa locului au fost evaluate medical şi s-au acordat îngrijiri medicale pentru 9 persoane dintre care 4 minori (3 minori şi 1 bebeluş de câteva luni) şi 5 adulţi (2 femei şi 3 bărbaţi).

Toate persoanele implicate au fost transportate la CPU Mediaş, conştiente şi policontuzionate. Dintre aceştia un minor de circa 11 ani a fost transportat la UPU Sibiu cu un traumatism deschis de femur”, a transmis ISU Sibiu, potrivit Agerpres.

Pentru moment, polițiștii anchetează evenimentul pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul și cum a reușit bărbatul să intre cu mașina în capul de pod.