O bucată din balconul unui bloc s-a desprins și a căzut peste o femeie din Drobeta Turnu Severin. Care este starea victimei

O bucată din balconul unui bloc s-a desprins și a căzut peste o femeie din Drobeta Turnu Severin. Care este starea victimei
FOTO - ISU Mehedinți

O femeie a fost rănită, luni după-amiază, după ce  un balcon s-a prăbușit  de la etajul 2 al unui bloc din Drobeta Turnu Severin, în județul Mehedinți.

Ajunși la fața locului, pompierii au scos femeia aflată la etajul 1, lovită de balconul locuinței de deasupra sa,  conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, relatează Gândul.ro.

Un balcon s-a desprins și a căzut peste o femeie, într-un bloc din Drobeta Turnu Severin

Cât despre starea victimei, aceasta este conștientă și cooperantă.  În urma incidentului, a suferit răni la cap și la un braț.  Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean  sosit de urgență la fața locului, a preluat victima, pe  care ulterior a transportat-o la spital pentru acordarea de ajutor medical.

”Victima, în stare de conştienţă şi cooperantă, a suferit traumatisme la nivelul capului şi membrului superior şi a fost predată echipajului SAJ, ulterior fiind transportată la spital”, conform ISU Mehedinţi.

„Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unei persoane surprinse sub un element de construcţie, pe strada Merilor din municipiul Drobeta Turnu Severin. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă patru echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin cu autoscară, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ. Pompierii au acţionat pentru evacuarea unei femei aflate la etajul I, care a fost lovită de un element de construcţie desprins de la balconul locuinţei situate la etajul superior”, transmite ISU Mehedinţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe