O femeie din Botoșani s-a sinucis pentru a nu-și infecta familia cu coronavirus. Aceasta tocmai ce fusese declarată vindecată

O femeie din Botoșani s-a sinucis pentru a nu-și infecta familia cu coronavirus. Aceasta tocmai ce fusese declarată vindecată
sursa Foto: pixabay.com

O femeie, în vârstă de 63 de ani, din județul Botoșani s-a sinucis, iar motivul poate părea unul total ieșit din comun. Totul s-a întâmplat la o zi distanță după ce a fost externată din spital, fiind declarată vindecată de COVID-19. Cu toate acestea, chiar dacă a fost externată după ce două teste i-au ieșit negative, femeia nu a putut scăpa de teama de a nu-și infecta familia. Drept urmare, a decis să își pună capăt zilelor.

O femeie s-a sinucis de frică să nu-și infecteze familia cu COVID-19

O femeie, în vârstă de 63 de ani, dintr-o comună din județul Botoșani, și-a pus capăt zilelor de teama de a nu-și infecta familia cu noul coronavirus, potrivit Monitorul de Botoșani.

După ce s-a prezentat la spital la începutul lunii, susținând că are simptome specifice noului virus, aceasta a fost internată. Pentru că suferea şi de o afecţiune neurologică, aceasta a fost internată pe secţia respectivă, iar testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv.

Femeia a fost diagnosticată cu o formă ușoară a bolii, dar tot nu a putut scăpa de teama că își va infecta familia. În spital, a fost supusă unui tratament pentru COVID-19, dar starea de anxietate s-a accentuat.

Apropiații femeii spun că ea a mai fost diagnosticată cu un episod depresiv în anul 2019.

Femeia din Botoșani a încercat de două ori să se sinucidă

După două teste negative, medicii au externat-o pe femeie, dar aceasta se temea în continuare de faptul că i-ar putea infecta pe membrii familiei.

În dimineața zilei următoare, aceasta a fost pe punctul de a-și pune capăt zilelor în propria gospodărie, însă a fost salvată în ultimul moment de soțul ei. Rudele au decis să nu sune la 112, fiind siguri că problema se va rezolva și că femeia nu va mai regurge la un astfel de gest necugetat.

Totuși, câteva ore mai târziu, aceasta a fost găsită spânzurată, într-o anexă din spatele casei, de către un membru al familiei.

Medicii, care au ajuns la fața locului, nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Ultima oră
17:48 - Gina Pistol, către Smiley: „Mă laşi să mă întorc la Asia Express?”. Răspunsul uimitor pe care i l-a dat artistul
17:48 - Echinocțiul de toamnă 2021. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să fie foarte atente când iau decizii
17:48 - Începe Festivalului Strada de C`Arte în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice. Lista evenimentelor anunțate de BCU
17:35 - Nicușor Dan: Pe ceea ce înseamnă paturi de spital în București nu există o presiune în acest moment. Ne dorim cu toții ca această creștere să nu fie explozivă în continuare (VIDEO)
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”
17:01 - Legea asistenței sociale s-ar putea schimba. Ce trebuie să știe românii care primesc ajutor de la stat
16:57 - Florin Cîțu: Cred că azi dăm hotărârea CNSU privind închiderea activităților economice de la ora 18 în localitățile cu incidențe între 4 și 6 la mie (VIDEO)