O femeie din Neamț, răpită şi sechestrată într-o baracă, de un bărbat de 61 de ani

O femeie din Neamț, răpită şi sechestrată într-o baracă, de un bărbat de 61 de ani
Foto: Facebook/Politia Locala Piatra Neamt.

O femeie de 41 de ani ar fi fost răpită şi sechestrată într-o baracă din municipiul Piatra-Neamţ. Femeia a sunat, marți seara, la 112.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a precizat că oamenii legii au demarat cercetările în urma cărora a fost identificată locaţia unde se afla femeia, o bază sportivă nefuncţională din oraş.

Victima ar fi fost închisă într-o încapere

„Din declaraţiile apelantei a reieşit faptul că, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 19.30, după ce ar fi părăsit incinta unui bar din Piatra-Neamţ, ar fi fost ajunsă din urmă de o persoană necunoscută, care i-ar fi acoperit ochii cu o eşarfă, după care ar fi fost condusă şi încuiată într-o încăpere, nefiind victima vreunei agresiuni.

Persoana în cauză, un bărbat de 61 ani, din Piatra-Neamţ a fost identificată de poliţişti şi condusă în vederea audierii la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ”, a explicat Ramona Ciofu, citată de agerpres.

Potrivit sursei citate, individul nu a fost reţinut pentru că ar exista neconcordanţe între declaraţiile femeii şi probele administrate de oamenii legii.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor aspectelor reclamate, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, notează sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe