O mașină a luat foc pe autostrada A1. Oamenii au reușit să se evacueze

O mașină a luat foc pe autostrada A1. Oamenii au reușit să se evacueze
Foto: ISU Giurgiu.

O mașină a luat foc, joi seara, pe autostrada A1. Cele trei persoane aflate în interior au reușit să se evacueze, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Giurgiu.

Scurtcircuit, cauza incendiului

„Un autoturism a luat foc, în această seară, pe A1 București-Pitești. Din fericire, atât conducătorul auto, cât și cei doi pasageri care îl însoțeau au reușit să iasă la timp din mașină.

Aceasta a fost cuprinsă de flăcări, iar când au ajuns pompierii aceasta ardea generalizat, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pentru a preveni astfel de cazuri, vă recomandăm respectarea următoarelor măsuri:  verificaţi instalaţia electrică; nu faceți improvizații la instalația electrică;  asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;  verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți;  verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul„, se arată în postarea ISU Giurgiu pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)