Om de afaceri din Buzău a murit după ce s-a luptat cu coronavirusul timp de o lună

Om de afaceri din Buzău a murit după ce s-a luptat cu coronavirusul timp de o lună
Foto: stiridebuzau.ro

Un om de afaceri din Buzău a murit la 63 de ani, după ce s-a luptat timp de o lună cu noul coronavirus. Ionel Turturicăa fost transportat recent la Spitalul Matei Balș, din Capitală, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Bărbatul a fost și beneficiarul unui tratament cu plasmă hiperimună, dar chiar și așa medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

”Preotul și stâlpul familiei noastre, eroul, soțul, tatăl, bunicul, fiul, și prietenul dumneavoastră, Ionel Turturică, se odihnește. (…) Dumnezeu, în bunătatea Sa, a decis să îl cheme astăzi la odihnă, până când Domnul Iisus Cristos va reveni pe norii cerului. Până atunci însă… plângem! De durere… de dor…”, scrie pe Facebook familia buzoianului.

Potrivit stiridebuzau, în urmă cu doi ani, Ionel Turturică se tratase de cancer de prostată, fără metastaze. Starea lui, înainte de a fi diagnosticat cu COVID-19, spun rudele, era foarte bună, neavând nevoie de tratament oncologic.

Ionel Turturică era patronul firmei AGI Construct SRL și s-a numărat în trecut printre finanțatorii echipei de fotbal Gloria Buzău. A fost prezbiter în Biserica Adventistă de pe strada Mioriței, din municipiul Buzău.