Panică: zeci de ieșeni evacuați dintr-un bloc cuprins de flăcări

Panică: zeci de ieșeni evacuați dintr-un bloc cuprins de flăcări

Toți locatarii unui bloc au fost evacuați de urgență, în această seară, dintr-un bloc din Iaşi, în urma unui incendiu. Mai multe echipaje de pompieri acționează la faţa locului.

Incendiul este localizat într-un bloc de locuințe din cartierul Tătăraşi.

Echipele ISU au fost solicitate de o persoană care a sunat la 112, semnalând o cantitate mare de fum pe casa scării.

Sursa incendiului, un tablou electric

Aproximativ cincizeci de persoane au fost deja evacuate din blocul cuprins de flăcări. Deocamdată, nu au fost semnalate victime.

”Se pare că incendiul a pornit de la un tablou electric la etajul 9. Acţiunea este în desfăşurare, nu sunt victime”, au declarat reprezentanţii ISU Iaşi.

La intervenție au fost trimise trei autospeciale de stingere, o autoplatformă de salvare de la înălţime, un echipaj de descarcerare precum și o autospecială pentru transport victime multiple cu un echipaj de prim-ajutor calificat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)