Plaja din Arad care face concurență celei din Mamaia. S-a deschis sezonul distracţiei pe „Litoralul Vestului”

Plaja din Arad care face concurență celei din Mamaia. S-a deschis sezonul distracţiei pe „Litoralul Vestului”
Foto: Captură video

Stațiunea turistică Ghioroc, supranumită și „Litoralul Vestului” este situată în partea de vest a României, în județul Arad, la poalele Munților Zărandului.  Din Arad până la malul mării, în Constanța, sunt aproape 10 ore de mers cu mașina, însă locuitorii au găsit o soluție pentru a se bucura și ei de propria lor ”mare”, notează Spy News.

Situat la 20 de kilometri de Arad, „litoralul Vestului” se întinde pe o suprafață de 15.000 de metri pătrăți, iar locul a fost amenajat până la cel mai mic detaliu pentru turiști.

Turiștii sunt entuziasmați

Plaja dispune de tot ce ai nevoie pentru odihna reușită. Cu nisip, palmieri şi tobogane, plaja de la Ghioroc rămâne una din cele mai vizitate zone turistice din judeţul Arad, pe timp de vară. Aici poți beneficia de şezlonguri şi baldachine, restaurante construite pe 3 niveluri şi peste 50 de locuri de campare prevăzute cu duşuri şi grupuri sanitare.

„Festivalul Ghioroc Summer Fest, aflat la a 11-a ediţie, se bucură de foarte multă lume, avem foarte multe surprize pentru oamenii care au venit pe plajă, alături de noi. Chiar în acest moment, în spatele meu, pentru prima dată în Vestul ţării, în mijlocul verii, am adus zăpadă”, a declarat Paul Boeriu, organizator.

În fieare an aici se adună mii de turiști pentru a petrece timpul într-o atmosferă plăcută, creată de tunurile de zăpadă, fumigene și muzica celor mai cunoscuți DJ. La finalul fiecărei săptămâni se organizează petreceri, până în data de 3 septembrie, când va concerta Delia.

Urmăriți B1TV.ro și pe