Polițiștii din Capitală au tras cu arma, fiind cu mai multe mașini pe urmele unui șofer beat și fără permis

Polițiștii din Capitală au tras cu arma, fiind cu mai multe mașini pe urmele unui șofer beat și fără permis
Foto: Facebook/Poliția Română

Miercuri s-au auzit focuri de armă pe străzile din București. Polițiștii au recurs la acest gest, în încercarea de a opri un șofer care a refuzat să răspundă la semnale, informează Știri pe surse.

Un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe o stradă din Sectorul 1, a efectuat semnal regulamentar de oprire a conducătorului unui autovehicul, anunță Poliția Capitalei.

Conducătorul auto nu a oprit la semnal

Șoferul a ignorat semnalele oamenilor legii, astfel echipajul de poliție a început urmărirea acestuia, în direcția sectorului 6, în același timp, solicitând sprijinul altor echipaje.

Bărbatul a continuat deplasarea în viteză, din acest motiv, după executarea somațiilor legale, polițiștii au folosit armamentul din dotare, executând focuri de avertisment, în plan vertical. Folosirea armelor nu a provocat victime sau daune.

În cele din urmă, mașina a fost oprită de polițiști. Șoferul a fost imobilizat și condus la sediul secției, în vederea efectuării verificărilor și aflarea motivului pentru care a încălcat legea.

Conducea beat la volan

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatele au fost pozitive. Urmează să fie condus la o unitate medicală, unde se vor recolta probe biologice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cercetările continua în Secția 4 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți B1TV.ro și pe