Primăria Sectorului 4 va lucra împreună cu Garda de Mediu împotriva surselor de poluare

Primăria Sectorului 4 va lucra împreună cu Garda de Mediu împotriva surselor de poluare
Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 / Foto: Facebook

Primăria Sectorului 4 din București va lucra împreună cu Garda de Mediu împotriva surselor de poluare, scopul principal fiind eliminarea acestora și reducerea poluării, a transmis primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, într-o postare pe Facebook.

Colaborare între Primăria Sectorului 4 și Garda de Mediu

„Am semnat zilele trecute un protocol de colaborare cu Garda de Mediu, în vederea protecției mediului înconjurător.

În urma acestuia, echipele de control ale Poliției Locale Sector 4 vor fi sprijinite în mod real și chiar și însoțite de specialiștii parteneri atunci când situația din teren impune acest lucru, astfel încât rezultatele muncii lor să se reflecte într-un mediu mai sănătos și un aer mai curat pentru familiile noastre.
Vom lucra așadar împreună cu Garda de Mediu, fie că vă fi vorba de acțiuni coordonate, fie în cazul unor verificări punctuale pentru identificarea și neutralizarea surselor de poluare de pe raza sectorului 4.”, a declarat Daniel Băluță.

Daniel Băluță, planuri prin intermediul banilor din PNRR

Invitat la B1 TV, Daniel Băluță a declarat că dorește să extindă linia de metrou prin intermediul banilor din PNRR, dar și multe alte proiecte ce au în vedere bunăstarea cetățenilor.

„Pentru dezvoltarea comunității noastre, mă voi bate foarte mult pentru extinderea liniei de metrou până în comuna Berceni, împreună cu colegii de la Consiliul Județean Ilfov. Este una dintre prioritățile pe care le avem, iar a doua prioritate este cea legată de infrastructură, și anume finanțarea celor două pasaje rutiere pe care dorim să le facem în Sectorul 4. Nu în ultimul rând, sau dacă vreți în primul rând, avem nevoie de 120 de milioane de euro ca să punem la punct absolut toate școlile, liceele și grădinițele din Sectorul 4”, a afirmat Daniel Băluță.