Primăriţa unei comune din Vaslui știe deja că a câștigat alegerile. De ce nu are adversar

Primăriţa unei comune din Vaslui știe deja că a câștigat alegerile. De ce nu are adversar

Biroul Electoral Judeţean Vaslui s-a confruntat, pentru a doua oară consecutiv, cu un adevărat record în materie electorală – primarul în funcţie nu are un adversar la alegeri.

Primăriţa unei comune din Vaslui știe deja că a câștigat alegerile

În judeţul Vaslui, singurul candidat fără emoţii legate de alegerile de luna viitoare este primarul în funcţie al comunei Vutcani, Silviana Bahrim.

Comuna Vutcani este singura unitate adminstrativ teritorială din judeţul Vaslui care pentru a doua oară consecutiv, la alegerile locale, înregistrează un singur candidat pentru funcţia de primar.

Practic, aceasta are nevoie de un singur vot pentru a câştiga un nou mandate, al șaselea din carieră.

Aceasta este primarul comunei încă din anul 2000, fiind prima femeie primar din judeţ, după Revoluţia din 1989.

De ce Silviana Bahrim nu are adversarpolitic

În opinia Silvianei Bahrim, faptul că nu are contracandidat, nu este un motiv de laudă, ci unul care o responsabilizează șă îşi continue proiectele de modernizare a comunei.

„Oamenii din Vutcani au încredere în mine, că voi realiza tot ce le-am promis, că voi duce la capăt toate proiectele mele. De aceea, pot spune că acest cec în alb din partea tuturor locuitorilor din comună este o mare responsabilitate pe care o am, pentru următorul mandat. Voi căuta să nu-i dezamăgesc”, spunea primarul în funcție al comunei în 2016, la prima experienţă electorală fără contracandidat, citează Adevărul.

Și Ciprian Trifan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, îi dă un vot de încredere – „Este o comună aparte, cu oameni săritori, care se ajută unul pe altul, iar Silviana are o legătură deosebită cu vutcănenii ei, de aceea se şi bucură de aprecierea lor”.

Primarul dintr-o comună din Timiș știe sigur că va câștiga alegerile

Și primarul unei localități din județul Timiș stă liniștit din acest punct de vedere, fiind sigur că el va câștiga alegerile din 27 septembrie.

Florin Daniel Florea știe sigur că tot el va ocupa scaunul primarului comunei Checea, care se află la 40 de kilometri de Timișoara, pentru același motiv – nu are contracandidat.

Tocmai de aceea, acesta plănuiește să își ia concediu în loc să meargă în campanie electorală.

„O să-mi iau concediu. Ideea e că, în afară de Primărie, mai sunt și agricultor și trebuie să îmi pregătesc magaziile de recoltat de porumb. Asta o să fac”, a declarat Florin Daniel Florea, potrivitopiniatimisoarei.ro.

Tags: