Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor

Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
Foto: captură Facebook

Costras Iordache, primarul comunei băcăuane Măgura, s-a ocupat singur de deszăpezirea mai multor străzi din localitate deoarece nu exista un șofer care să conducă utilajul de deszăpezire.

Acesta nu a ezitat să conducă vehiculul și să înlăture personal zăpada.

Nu-i este frică de muncă

„Dacă tot am cumpărat un utilaj multifuncțional, mi-am spus că este păcat să stea pe dreapta, în timp ce străzile se umplu de zăpadă. Pentru că nu aveam un șofer disponibil m-am urcat la volan, pregătit să dau o mână de ajutor la deszăpezire.

Am intervenit pe străzile Sohodol, Vâlcele, Rediului, Învățători Uncescu, precum și în zona Metalbac-Cujbic. Am avut în vedere degajarea traficului în special pentru cei care fac naveta, dar vom intra și pe alte străzi”, a declarat edilul în cadrul unei postări pe Facebook.

Nu este prima dată când o astfel de măsură este luată. Pe parcursul iernii anului 2014, primarul din comuna vasluiană Șuletea, Ciprian Tamaș, s-a ocupat și el de deszăpezirea drumurilor din comună.

Pe când zeci de localităţi din judeţul Vaslui erau acoperite de nămeți, primarul din judeţul Vaslui a curățat drumurile cu succes fără ajutorul autorităţilor judeţene.

Urmăriți B1TV.ro și pe