S-au călcat în picioare la deschiderea unui nou mall în Brașov. Au uitat de orice regulă (FOTO)

S-au călcat în picioare la deschiderea unui nou mall în Brașov. Au uitat de orice regulă (FOTO)
Foto: My Tex

Brașovenii au uitat de orice pandemie și s-au călcat în picioare la deschiderea unui nou mall în oraș. Oamenii au stat mai întâi la coadă pe mai multe rânduri, după care în interior au uitat de distanțare fizică și orice normă de protecție.

Asta în ciuda faptului că prefectul Brașovului a făcut un apel către populație să nu se înghesuie la deschidere și că mall-ul va fi acolo și poimâine și săptămâna viitoare. Însă, din păcate, nu l-a ascultat nimeni.

Foto: transilvania365.ro

Reamintim că de miercuri, în judeţul Braşov, au fost adoptate noi măsuri din cauza numărului mare de cazuri de COVID. Brașovenii sunt obligați să poarte mască de protecţie în toate spaţiile publice închise sau deschise, iar organizarea de evenimente private, a circulaţiei în grupuri pietonale mai mari de şase persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri sunt interzise.


Foto: transilvania365.ro

Ultima oră
23:54 - Dan Barna: Fie PNL vine cu o altă propunere de premier și discutăm posibilitatea revenirii la guvernare, fie PNL rămâne alături de Florin Cîțu și echipa câștigătoare merge alături de Marcel Ciolacu
23:45 - SPD, peste CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
23:36 - Șeful celei mai vechi firme de recrutare a stârnit discuții aprinse în online. Ce sondaj a făcut pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță”
23:11 - Carmen Negoiță și iubitul politician se căsătoresc! Vedeta a făcut anunțul în direct: „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea…”
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”