Scene teribile în Dolj, unde un bărbat și-a agresat soția și fiul în plină stradă. Nici polițiștii nu au scăpat de furia agresorului

Scene teribile în Dolj, unde un bărbat și-a agresat soția și fiul în plină stradă. Nici polițiștii nu au scăpat de furia agresorului
Sursă foto: captură YT

Un bărbat din Dolj în vârstă de 48 de ani şi-a atacat soţia şi fiul în vârstă de 19 ani, în plină stradă. Chemaţi de un trecător, poliţiştii veniţi să pună în aplicare ordinul de protecţie nu au scăpat nici ei de furia soţului.

Acesta a aruncat spre ei cu pietre, dar şi cu un topor. Poliţiştii au tras un foc de avertisment, iar în cele din urmă au reuşit să-l imobilizeze pe agresor.

Femeie agresată de soț în plină stradă

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, în decursul zilei de miercuri, că un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Bulzeşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de luni spre marţi, pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi de către un trecător că, pe o stradă din comuna Bulzeşti, o femeie este agresată de soţ.

Poliţiştii s-au deplasat la Centrul Medical de Permanenţă Bulzeşti, unde femeia de 39 de ani fusese transportată, împreună cu fiul acesteia, de 19 ani, ocazie cu care s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, cei doi ar fi fost agresaţi fizic de bărbat. Poliţiştii le-au aplicat celor doi formularul de evaluare al riscului, în vederea emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, ocazie cu care s-a constatat faptul că există un risc iminent, fiind emis ordin de protecţie provizoriu, faţă de bărbat, pentru o perioadă de cinci zile, se arată în comunicat, potrivit Observator.

Polițiștii au dispus ordin de protecție

Poliţiştii au mers la locuinţa comună pentru a pune în aplicare măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, dar bărbatul a refuzat să plece din casă, i-a ameninţat pe aceştia şi a aruncat cu pietre în ei.

Mai mult decât atât, bărbatul a aruncat către poliţişti şi cu o ţeavă metalică, iar ulterior cu un topor, fără ca vreun poliţist să fie vătămat, poliţiştii executând un foc de avertisment. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, bărbatul fiind imobilizat şi condus la sediul Secţiei de Poliţie pentru cercetări”, conform informațiilor existente.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Craiova care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe