Scrisoarea emoționantă a unui băiețel din Alba Iulia către Moș Crăciun: Nu vreau să mai râdă colegii de mine pentru că sunt sărac

Scrisoarea emoționantă a unui băiețel din Alba Iulia către Moș Crăciun: Nu vreau să mai râdă colegii de mine pentru că sunt sărac
Foto: Pixabay.com

Mihăiță, un băiețel din Alba Iulia, ce mai are încă trei frați și este crescut doar de mamă, i-a trimis o scrisoare extrem de emoționantă lui Moș Crăciun. Având în vedere că vin Sărbătorile, băiețelul care își dorește un cadou special nu a mai stat mult pe gânduri și a compus scrisoarea pentru Moșul.

Copilul vrea trei lucruri importante pentru el, iar unul dintre ele spune că l-ar ajuta să „nu mai râdă colegii de el pentru că este sărac”. Micuțul dorește lucruri normale, care se regăsesc pe lista de Crăciun a multor copii din România, însă posibilitățile materiale nu sunt suficiente pentru ca micuțul să își îndeplinească visul.

Scrisoarea emoționantă a lui Mihai pentru Moș Crăciun

Mihai își dorește dulciuri, o geacă de iarnă și un telefon mobil. Ultimul de pe listă îl vrea tocmai pentru a fi și el „în rândul colegilor” care spune băiețelul, râd de el pentru că este sărac. Fenomenul nu este rar întâlnit în școlile din România, mai ales după ce minorii au început să aibă din ce în ce mai mult acces la tehnologie.

Dragă Moş Crăciun,

Mă numesc Mihăiţă, am 13 ani, mi-aş dori un ghiozdan şi un penar ca să nu mai merg la şcoală cu plasa. Mai mi-aş dori şi o geacă şi dulciuri, aş mai vrea un telefon, să nu mai râdă colegii mei la şcoală că sunt sărac. Vă mulţumesc frumos. Te aştept cu drag Moş Crăciun”, a scris micuțul Mihai, în scrisoarea pentru Moș Crăciun.

Mesajul a fost distribuit masiv în mediul online, după ce mama băiețelului a contactat-ope Raluca Crișan, o tânără cunoscută în Alba Iulia pentru campaniile umanitare și ajutorul trimis celor aflați la nevoie.