Șeful unui ocol silvic din Bihor, cercetat pentru furt de energie electrică: polițiștii au deschis dosar penal

Șeful unui ocol silvic din Bihor, cercetat pentru furt de energie electrică: polițiștii au deschis dosar penal
Șeful unui ocol silvic din Bihor, cercetat pentru furt de energie electrică: polițiștii au deschis dosar penal . Foto: Facebook / Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor

Șeful Ocolului Silvic Codrii Beiușului (județul Bihor) s-a ales cu dosar penal pentru furt de energie electrică.

În cursul dimineții de marți, domiciliul pădurarului a fost percheziționat de către polițiștii din Ștei și de procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș.

Perchezițiile au avut loc la locuința bărbatului din Stâncești

Oamenii din zonă susțin că șeful de ocol ar fura curent de cel puțin cinci ani. „Toate becurile din curtea locuinței sale se aprindeau simultan cu cele de la iluminatul public din comună”, spune un martor, potrivit G4media.

Aceasta le-a dat de gândit consătenilor care s-au gândit să-l reclame.

În cauză s-a deschis dosar penal

„În urma verificărilor efectuate la fața locului de Polițiștii Secției numărul 10 de Poliție Rurală Ștei, alături specialiști de la Electrica s-a constatat că este posibil să fie vorba de furt de energie.

În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt de energie electrică, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș”, a declarat Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră