Tânără violată pe o stradă din Petroșani, la ieșirea dintr-un magazin

Tânără violată pe o stradă din Petroșani, la ieșirea dintr-un magazin

O tânără de 24 de ani a fost violată pe o stradă din Petroșani, sâmbătă seară, ea fiind amenințată cu un cuțit de către atacator. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că femeia a fost abordată când ieșea dintr-un magazin și dusă cu forța pe o stradă lăturalnică.

Agresorul este un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani

Poliția Județeană Hunedoara a anunțat, luni, că bărbatul a fost prins, reținut inițial pentru 24 de ore, iar luni Judecătoria Petroșani a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

Conform unui comunicat al Poliției Hunedoara, sâmbătă seară, în jurul orei 19.40, tânăra în vârstă de 24 de ani a fost abordată de către un bărbat necunoscut pe strada 1 Decembrie 1918 din Petroșani.

Sub amenințarea unui cuțit, bărbatul a dus-o pe aceasta cu forța pe strada Ștefan Octavian Iosif, unde a violat-o.

Potrivit Poliției, agresorul este un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani, care a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru infracțiunea de viol.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că tânăra a fost abordată de către bărbat când ieșea dintr-un magazin, amenințată cu moartea și dusă pe o străduță lăturalnică, unde a fost violată.

Bărbatul a lăsat-o apoi să plece, iar ulterior tânăra a mers la poliție, însoțită de tatăl ei, și a depus plângere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:53 - MAE l-a convocat pe ambasadorul Ungariei după ce un oficial de la Budapesta a spus că România îngrădește arborarea steagului secuiesc / Tomac (PMP): „E o abordare agresivă, provocatoare la adresa României”
13:37 - Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret
13:35 - Lege: Cu ce mașini nu vei mai putea circula în România. Mii de români vor fi afectați de decizia Senatului
13:28 - Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa de la Cabana Capra / Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şoferilor autovehiculelor care au fost avariate
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților