Trafic blocat pe DN1, după un accident rutier urmat de un incendiu. O persoană a decedat

Trafic blocat pe DN1, după un accident rutier urmat de un incendiu. O persoană a decedat
Ambulanța / Foto Facebook: Ambulanta

O femeie a murit, iar un bărbat este internat în stare gravă, după un accident rutier produs pe DN 1, în județul Cluj.

Impactul s-a produs în zona localității Păniceni, iar impactul a fost urmat de un incendiu.

„O autospecială şi un echipaj SMURD se aflau în apropierea localităţii Păniceni, pentru a gestiona urmările unui accident produs anterior acestui eveniment.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a soldat cu rănirea şi încarcerarea a două persoane în autoturismul care a intrat în coliziune cu un autocamion.

Accidentul de pe DN1, urmat de un incendiu

Pompierii au acţionat imediat pentru a stinge flăcările care au izbucnit din compartimentul motor al autoturismului şi pentru descarcerarea femeii şi bărbatului care se aflau în stare gravă şi au solicitat sprijinul unui echipaj medical la faţa locului. Prima a fost scoasă femeia, în vârstă de circa 60 de ani, a cărei stare s-a agravat şi mai mult, intrând în stop cardio-respirator.

Pompierii au început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de terapie intensivă, după care a fost continuată resuscitarea avansată. Din păcate, toate aceste eforturi nu au readus semnalele vitale persoanei resuscitate”, a transmis ISU Cluj, potrivit Agerpres.

Un bărbat, încarcerat cu traumatisme multiple

Un bărbat a fost descarcerat, prezentând traumatisme multiple. El a fost transportat de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale.

„Apoi au fost utilizate utilajele hidraulice pentru a descarcera bărbatul din autoturism, care prezenta traumatisme grave şi avea pierderi ale stării de conştienţă. Acesta a fost preluat de către salvatori pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, a mai precizat ISU Cluj.

Ultima oră
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură