Un avocat din Buzău a murit în circumstanțe bizare. Bărbatul a fost găsit strivit între mașină și poarta casei sale

Un avocat din Buzău a murit în circumstanțe bizare. Bărbatul a fost găsit strivit între mașină și poarta casei sale
Foto: Pixabay.

Un cunoscut avocat din Buzău a murit joi, 28 aprilie, în circumstanțe bizare. Trupul bărbatului, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit strivit între portiera maşinii şi unul dintre stâlpii gardului.

Cauzele morții sunt necunoscute

Potrivit Adevărul, tragedia s-a produs în jurul prânzului, în faţa vilei familiei Tibişoiu, situată la intrarea în comuna buzoiană Verneşti. Avocatul a suferit un stop cardio-respirator.

Acesta a fost transportat la spital, însă, medicii nu au reușit să-l salveze. Manevrele de resuscitare fiind inutile. Bărbatul a decedat.

Cauzele morţii încă nu sunt cunoscute. „Anchetatorii iau în calcul varianta că bărbatul s-ar fi dat jos din maşină pentru a deschide poarta proprietăţii însă a fost prins între gard şi portieră, după ce autoturismul s-a pus în mişcare”, scrie sursa citată.

Avocatul decedat avea doar 47 de ani

”Nu ştiu ce planuri are cel din cer, dar azi a gresit enorm! Nu e corect sa te ia atât de devreme! Drum lin printre stele!”, a afirmat Mihai Răzvan Moraru, preşedintele USR Buzău.

Daniel Dumitru Tibişoiu a avut 47 de ani și era căsătorit. Bărbatul crește o fetiță. Familia și prietenii avocatului sunt devastați de vestea cumplită pe care au primit-o de la medicii buzoieni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)