Un bărbat a fost amendat după ce a organizat botezul copilului cu 250 de invitaţi

Un bărbat a fost amendat după ce a organizat botezul copilului cu 250 de invitaţi
Foto: Pixabay

Un bărbat din Buzău a fost amendat cu 10.000 de lei, au fost peste 250 de invitați la botezul fiului său.Bărbatul se află sub control judiciar, fiind anchetat într-un dosar de proxenetism. Se pare că nașul copiluluiera cântăreţul Adrian Minune.

Autoritățile au organizat, luni noapte, o acţiune în municipiul Buzău,pentru depistarea celor care nu respectă regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului, dar şi pentru a stopa eventualele infracţiuni.

”Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate – prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Maria Vrapciu.

Invitații au fost nevoiți să părăsească locația, iarbărbatul de 31 de ani s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei, potrivit News.ro

Acesta se află sub măsura preventivă a controlului judiciar, într-un dosar de proxenetism. Astfel, au fost informate autorităţile competente pentru a dispune în consecinţă.