Un bărbat desculț, în pijama, cu branulă în mână, depistat pe stradă de poliţiştii timișoreni. Ce s-a întâmplat cu el

Un bărbat desculț, în pijama, cu branulă în mână, depistat pe stradă de poliţiştii timișoreni. Ce s-a întâmplat cu el
Foto: pixabay.

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, care era în pijama şi avea o branulă în mână, a fost depistat de un echipaj al Poliţiei Locale Timişoara, pe o stradă din zona centrală a oraşului, care l-a preluat şi l-a dus la Spitalul Municipal, informează agerpres.

Bărbatul a fugit din spital

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin, a declarat, vineri, că agenţii locali se aflau în patrulare în zona centrală a oraşului, joi seara, când l-au observat pe bărbatul care era în pijama, desculţ, cu branula la mână.

„Mai ales branula din mână a atras atenţia poliţiştilor locali, care şi-au dat seama că acesta era plecat dintr-o unitate spitalicească, deşi el nu recunoştea acest lucru.

Imediat l-au preluat pe bărbatul identificat ca fiind din Timişoara şi având vârsta de 67 de ani, şi l-au dus la Spitalul Municipal, unde l-au predat personalului de acolo.

Aceştia şi-au recunoscut pacientul, declarând că nu este la prima tentativă de a fugi din spital, având şi unele dereglări de natură psihică. De altfel, aceştia au mai declarat că erau pe punctul de a anunţa dispariţia bătrânului”, a explicat Daniela Seracin, citată de agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Tragedie ca într-un thriller polițist la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins arătându-și organele genitale în apropierea unei școli. La două zile, criminalul a fost prins și, ulterior, declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică