Un brașovean și-a amenințat șefa că-i ucide fiica dacă nu-i satisface solicitările

Un brașovean și-a amenințat șefa că-i ucide fiica dacă nu-i satisface solicitările

Un bărbat de 33 de ani din Brașov a amenințat-o pe șefa lui cu acte de violență în ceea ce o privește pe ea și pe fiica sa, iar apoi a șantajat-o pe internet.

Un brașovean și-a șantajat șefa pe internet

După ce a amenințat-o pe femeie, brașoveanul i-a scris că dacă nu îi va da o mașină, un telefon și o sumă de bani, va trece la punerea în practică a amenințărilor.

Polițiștii brașoveni l-au reținut pe bărbat și îl cercetează pentru șantaj, după ce au verificat mesajele și device-ul de pe care au fost trimise mesajele – astfel, au ajuns la autorul lor.

„Polițiștii au fost sesizați de persoana vătămată, o angajată cu funcție de conducere  a unei societăți comerciale, din municipiul Brașov, care reclama faptul că a primit mesaje prin intermediul unui canal de socializare, în conținutul cărora un angajat, aflat în subordinea sa, îi cerea un autoturism, un telefon mobil, o sumă de bani și reangajarea unei colege, în caz contrar va pune în aplicare amenințările violente pe care i le-a transmis”, a declarat subcomisarul Florentina Manolache, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Bărbatul a amenințat-o pe șefa sa că îi ucide fiica

„La data de 10.03.2023, o persoană de sex masculin în vârstă de 33 de ani, prin mesaje trimise într-o aplicație de mesagerie electronică, a amenințat-o pe persoana vătămată, angajată într-o funcție de conducere la societatea unde este angajat și acesta, cu acte de violență și cu moartea față de fiica sa și față de alți colegi de muncă, cerându-i la schimb un autoturism în valoare de 53.000 lei, un telefon mobil în valoare de 7.000 de lei, suma de 5.000 de lei, precum și reangajarea unei foste colege”, a declarat Radu Năstac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate la acest moment de către Biroul de Investigații Criminale Brașov, iar bărbatul va fi dus în fața judecătorului, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe