Un copil de 13 ani a fost atacat de șase câini într-o comună din Teleorman. Băiatul a ajuns la spital cu răni grave

Un copil de 13 ani a fost atacat de șase câini într-o comună din Teleorman. Băiatul a ajuns la spital cu răni grave
Două activiste din Germania sunt dispuse să sterilizeze gratis câinii din Gorj, însă numai trei primari susțin inițiativa

Copilul în vârstă de 13 ani se plimba cu mopedul în zona comunei Conteşti, judeţul Teleorman, când a fost atacat de şase câini. Din fericire, el a reuşit să scape din fața pericolului, refugiindu-se într-o curte.

Adolescentul a fost transportat de tatăl său la spital, ce a fost tras pe dreapta de autorități deoarece conducea cu viteză, însă polițiștii au permis deplasarea în siguranţă la spital după ce au înțeles situația.

A fost grav rănit

Băiatul de 13 ani din Bucureşti își vizita bunicii, în comuna Conţeşti, judeţul Teleorman, iar când se deplasa pe un moped în extravilanul comunei l-au atacat 6 câini comunitari, dar în cele din urmă a reușit să se refugieze în curtea unei persoane.

Copilul a fost adus la spital de tatăl său cu răni grave pe tot corpul.

”Tatăl minorului în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul având semnalele de avarii în funcţiune şi cu viteză a fost oprit de un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria. În urma discuţiilor purtate cu tatăl minorului şi evaluând situaţia de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiţii de siguranţă la unitatea medicală”, a explicat Poliţia Judeţeană Teleorman, potrivit ziare.com.

Un dosar penal a fost întocmit pentru proprietarul sau deţinătorul temporar ai câinilor pentru că nu a luat măsurile necesare de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Urmăriți B1TV.ro și pe