Un copil de aproape doi ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Hunedoara

Un copil de aproape doi ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Hunedoara
Foto: pixabay.

Un băiețel de un an și zece luni a căzut de la etajul patru al unui bloc din Hunedoara. Copilul a decedat vineri, 27 mai, informează reprezentanții Inspectoratului  de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Copilul nu a mai putut fi salvat

Potrivit sursei citate, micuțul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Orăştie. Medicii nu au reușit să-l salveze. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii circumstanţelor producerii incidentului.

„La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă cu asistent care găseşte minorul în stop cardiorespirator, cu multiple leziuni grave la nivelul capului.

Este preluat cu manevre de resuscitare în curs şi transportat de urgenţă la spitalul Orăştie, unde se continuă resuscitarea pentru încă aproximativ o oră, când, din păcate se declară decesul”, a precizat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, citat de Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni