Un cunoscut afacerist din Argeș a fost găsit mort în casă, de către mama lui

Un cunoscut afacerist din Argeș a fost găsit mort în casă, de către mama lui
Foto simbol: Pixabay

Un cunoscut afacerist din Argeș a fost găsit mort în propria locuință. Cea care a descoperit că Laurențiu Floroiu a decedat a fost chiar mama sa. Din primele informații, afaceristul din Pitești s-ar fi sinucis.

Laurențiu Floroiu s-a spânzurat în apartamentul său din Pitești, iar cea care a găsit trupul neînsuflețit a fost chiar mama lui, notează Ziarul Argeșul.

Un cunoscut afacerist din Argeș a fost găsit mort în casă

Bărbatul ar fi avut numeroase datorii, iar acesta ar fi fost motivul pentru care a decis să își pună capăt zilelor și s-a spânzurat.

Laurențiu Floroiu era cunoscut în domeniul HoReCa, având mai multe localuri, printre care și un restaurant în Pitești.

Mama bărbatului a anunțat imediat autoritățile, dar acestea ar fi ajuns la fața locului abia după câteva ore, din cauza solicitărilor numeroase cauzate de COVID-19.

Apropiații bărbatului spun că ar fi avut o serie de datorii și nu mai găsea o soluție prin care să scape de acestea, motiv pentru care ar fi recurs la gestul extrem. Acesta nu ar fi fost totuși singurul motiv, în urmă cu mai mulți ani afaceristul traversând o altă dramă, când soția lui, avocata Dana Floroiu.

Afaceristul, implicat în Dosarul Permiselor din Argeș

Bărbatul fusese implicat, în urmă cu mai mulți ani, în Dosarul Permiselor din Argeș. La acel moment, bărbatul a fost anchetat și reținut. Ulterior, s-a reabilitat și a început o carieră în domeniul afacerilor, notează Gândul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza morții omului de afaceri din Argeș.

Ultima oră
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale