Un grup de hoți care fura motorină de la camionagii pe autostrada Arad-Timișoara a fost prins cu focuri de armă. Un infractor care a reușit să fugă cu un camion roșu este dat în urmărire

Un grup de hoți care fura motorină de la camionagii pe autostrada Arad-Timișoara a fost prins cu focuri de armă. Un infractor care a reușit să fugă cu un camion roșu este dat în urmărire
Foto: Pixabay

Mai mulți bărbați care furau motorină din rezervoarele camioanelor aflate într-o parcare de pe autostrada Arad-Timișoara, au fost prinși în fapt de polițiști.

La vederea autorităților, hoții au încercat să fugă însă doi dintre ei au fost prinși după ce oamenii legii au fost nevoiți să tragă, mai întâi, câteva focuri de avertisment în plan vertical.

Autoritățile au fost alertate în mai multe rânduri de către șoferi că în zona amintită li se fură carburantul din rezervoare.

Hoții veneau la furat cu camionul

Infractorii sunt, potrivit informațiilor presei locale, tot șoferi angajați ai unor firme de transport: aceștia staționau în parcarea de pe autostrada Arad-Timișoara, din zona localității Șagu, după care sustrăgeau motorina din rezervoarele automarfarelor colegilor de breaslă, conform aradon.ro.

Păgubiții au sesizat poliția, care de mai multe zile, se afla în depistarea grupului infracțional.

Ajunși în parcarea de pe autostradă, polițiștii au prins doi dintre infractori, după ce au folosit armamentul din dotare.

Un infractor a reușit să scape de gloanțele polițiștilor și a fugit cu un camion roșu înmatriculat în Dâmbovița

Al treilea suspect a reușit să fugă, conform sursei citate, cu un camion înmatriculat în județul Dâmbovița, care avea capul tractor de culoarea roșie.

Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre camionul cu care au venit cei trei la furat, transmite sursa citată.

Polițiștii încearcă acum să îl identifice, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Urmăriți B1TV.ro și pe