Un microbuz şi un autoturism, implicate într-un accident pe DN 24A. Șoferița a rămas încarcerată

Un microbuz şi un autoturism, implicate într-un accident pe DN 24A. Șoferița a rămas încarcerată
Foto simbol: Pixabay

Un autoturism și un microbuz de transport persoane în care se aflau 12 pasageri au fost implicate într-un accident rutier. Acesta s-a produs luni, 17 ianuarie, pe DN 24A.

„Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare-deblocare şi un echipaj specializat la un accident rutier produs pe DN 24, în localitatea Muntenii de Sus. La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă tip C aparţinând SAJ Vaslui. În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz pentru transport persoane. Echipajul ajuns la locul intervenţiei a găsit două autovehicule avariate. În microbuz se aflau 12 persoane, dintre care niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În autoturismul avariat a fost găsită o femeie blocată. După deblocarea victimei, femeia în vârstă de 41 ani a fost preluată de echipajul ambulanţei SAJ Vaslui pentru a fi evaluată medical. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, citat de Agerpres.

Accidentul s-a produs din cauza șoferului care nu a acordat prioritate autoturismului care se deplasa pe direcţia Vaslui-Iaşi.

Urmăriți B1TV.ro și pe