Un ofițer de poliție din Vrancea a fost bătut în fața fiului său de șapte ani, după ce a încercat să salveze o femeie agresată de trei tineri

Un ofițer de poliție din Vrancea a fost bătut în fața fiului său de șapte ani, după ce a încercat să salveze o femeie agresată de trei tineri
Sursa Foto: Poliția Română / Facebook

Un ofițer de poliție din comuna Gugești, județul Vrancea, a fost bătut de trei tineri chiar sub ochii fiului său de șapte ani, după ce a încercat să salveze o femeie agresată de aceștia, notează observatornews.ro.

Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, nu pentru ultraj, pentru că polițistul se afla în timpul liber.

Poliţist bătut în fața băiețelului său de șapte ani, după ce a încercat să salveze o femeie

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 29 ianuarie, în Gara din Gugești. Polițistul de 36 de ani, aflat în timpul liber, aștepta trenul împreună cu fiul său de 7 ani, iar la un moment dat, a văzut cum 3 bărbați agresează o femeie pe peron, verbal inițial, dar mai apoi și fizic.

Bărbatul s-a dus la cei trei și le-a spus că este polițist, rugându-i să înceteze, moment în care cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, au început să îl lovească cu pumnii și cu picioarele pe omul legii.

„La data de 30 Ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugesti au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, care în cursul serii de 29.01.2023, în jurul orei 20:23, au lovit un bărbat, în timp ce se afla pe peronul gării din comuna Gugești.

Tinerii urmează sa fie prezentați in cursul zilei de astăzi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, în vederea dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Vrancea.

Față de cei 3 tineri reținuți pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe