Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1

Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1. Sursa Foto: flickr.com

Un pompier din Argeș a murit în timpul unei intervenții de stingere a unui incendiul de vegetație izbucnit miercuri pe Autostrada A1.

Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au sosit la fața locului.

Un pompier din Argeș a murit, în timp ce stingea un incendiu de vegetație

Pompierul avea 47 de ani și era angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, din anul 2006, potrivit gandul.ro.

„Astăzi, un salvator argeșean a pierdut lupta cu viața în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu de vegetație înregistrat pe A1.

În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte a observat că s-a prăbușit la pământ și au început de urgență manevrele de resuscitare. Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin, însă, cu toate eforturile depuse, nu au reușit sa îl readucă la viață.

Suntem alături de familia îndurerată și le vom acorda suportul necondiționat pentru depășirea acestui moment atât de dureros pentru noi toți!

Dumnezeu sa îl odihnească în pace și să îl așeze între drepții Săi”, a transmis pe Facebook Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Autoritățile fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Urmăriți B1TV.ro și pe