Violențe greu de imaginat într-o grădiniță din Ploiești. Un copil de șase ani a încercat să-și omoare colegul

Violențe greu de imaginat într-o grădiniță din Ploiești. Un copil de șase ani a încercat să-și omoare colegul
Sursa Foto: Hepta

Scene de o violență rarăs-au petrecut la începutul acestei săptămâni, într-o grădiniță din Ploiești. Un băiețel de doar șase și-a strâns colegul de gât și l-a dat cu capul de parchet până a leșinat. Și mai grav este faptul că micul agresor nu se află la prima abatere.

Potrivitziarulincomod.ro, copilul bătut s-a plâns de dureri de cap când a ajuns acasă șile-a povestit părinților că un coleg de grădiniță l-a lovit cu capul de parchet l-a strâns de gât până l-a lăsat fără aer.

“A vrut să mă omoare și m-a strâns de gât până m-a lăsat fără aer”, i-ar fi spus copilul.

Educatoarea i-a povestit tatălui acestuia că observat că joaca dintre cei mici a degenerat și chiar ea a fost cea care l-a scos pe băietel din mâinile agresorului.

Părintele a scos un certificat medico-legal pentrusemnele de pe gâtul micuțului și a depus plângere penală la poliție pentru neglijență în serviciu din partea angajaților grădiniței.

“În cauză s-a întocmit un dosar cu privire la comiterea infracțiunii de neglijență în serviciu față de reprezentanții unității școlare, iar în continuare se efectuează cercetări de către polițiști”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Conform mărturiilor adunate de sursacitate, părinții se plângcă nu este prima dată când băiatulde 6 anieste agresiv și că de-a lungul anilor a bătut mai mulți colegi.

Urmăriți B1TV.ro și pe