#insist: Anunțul SURPRINZĂTOR făcut de Elon Musk după LANSAREA EȘUATĂ a Tesla Cybertruck

#insist: Anunțul SURPRINZĂTOR făcut de Elon Musk după LANSAREA EȘUATĂ a Tesla Cybertruck

În ciuda eșecului lansării sale de joia trecută, Cybertruck, cel mai nou autovehicul Tesla, a primit deja 200.000 de precomenzi. Fondatorul companiei, Elon Musk, a avansat pe Twitter cifra pentru camioneta electrică futuristă care va fi produsă din anul 2021.

La lansarea oficială a prototipului Cybertruck, un incident neprevăzut a făcut ca postările pe marginea acestui subiect să devină virale. Musk a prezentat mașina blindată, spunând că rezistă la un atac armat, dar la demonstrația cu bile de oțel, geamurile laterale s-au spart din prima. „E loc de îmbunătățiri” a spus atunci, furios, Elon Musk.

Elon Musk a scris duminică pe Twitter că Tesla a primit 200.000 de precomenzi pentru Cybertruck, chiar dacă „nu există reclamă și nici promovare plătită pe rețelele sociale”, arată Business Insider.

200k” a scris Elon Musk pe Twitter, referindu-se la numărul de precomenzi primite pentru noul model. Cu puțin timp înainte, Musk scrisese că numărul precomenzilor ajunsese la 187.000 iar sâmbătă, acesta era de 146.000.

146.000 comenzi până acum, din care 42% în varianta motorului dublu, 41% triplu și 17% cu un singur motor”, a scris el pe Twitter sâmbătă, referindu-se la cele trei configurații diferite disponibile: tracțiune pe spate cu un singur motor, cu motor dublu tracțiune integrală și tracțiune integrală cu trei motoare.

Cybertruck este construit din oțel inoxidabil dur și are o autonomie de până la 500 de mile cu o singură încărcare, iar prețul de comercializare este situat între 39.990 și 76.900 de dolari, primele mașini urmând a fi livrate în 2021.