Surse: Cristina Țopescu ar fi murit în jurul Anului Nou. Jurnalista avea urme de medicamente în stomac (VIDEO)

Surse: Cristina Țopescu ar fi murit în jurul Anului Nou. Jurnalista avea urme de medicamente în stomac (VIDEO)

Cristina Țopescu ar fi murit în jurul Anului Nou. În stomacul acesteia au fost găsite tablete medicamentoase, susțin surse citate de B1 TV.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară, în locuința ei din Otopeni. Alarma a fost dată de o vecină care nu o mai văzuse de trei săptămâni. Femeia a spus că maşina jurnalistei nu mai fusese mişcată de multă vreme.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 21.39, duminică seară.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Odată intrați în casă, salvatorii au constatat decesul Cristinei Țopescu, dar și a doi câini. Patru câini au fost găsiți încă în viață, în locuința jurnalistei, iar un alt câine al Cristinei Țopescu a fost găsit în fața casei. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

Cristina Țopescu lucra la Ministerul Sănătății, era consilier. Conform colegilor săi, ultima dată când a venit la serviciu a fost pe 20 decembrie. Atunci, a avut o ședință cu cei din departamentul Comunicare, unde, de altfel, și ea lucra. Colegii spun că, în acea zi, părea în formă și era veselă. Moartea jurnalistei i-a şocat pe apropiaţi.

Ultimul mesaj postat de Cristina Țopescu pe Facebook a fost pe data de 26 decembrie 2019, în a doua zi de Crăciun. Cristina Țopescu a participat și la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de la Revoluția Română.

Cristina Țopescu s-a născut în Oradea, pe 4 iulie 1960, fiind primul copil al comentatorului sportiv Cristian Țopescu. A studiat la Facultatea de Limbi Străine, secția Engleză – Italiană. Cu puțin timp înainte de Revoluție, în septembrie 1989, ea a avut o tentativă eșuată de a fugi din România, pentru a ajunge în Germania, la mama sa. În anii 90, Cristina Țopescu și-a construit o carieră în televiziune.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)