Orange vine cu veşti grozave pentru toţi abonaţii: le oferă gratuităţi

Orange vine cu veşti grozave pentru toţi abonaţii: le oferă gratuităţi

Orange, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de telecomunicaţii din România, vine cu veşti grozave pentru abonaţii săi: oferă gratuităţi.

Ce fel de gratuităţi oferă Orange?

Dacă îşi plătesc facturile prin intermediul My Orange, beneficiarii serviciilor acestui operator au posibilitatea de a primi unul dintre cele trei bonusuri speciale, adica gratuităţi, pe care le-a gandit pentru ei. Vorbim despre internet mobil nelimitat, minute si SMS-uri nationale nelimitate, sau 1000 de minute internationale pe care le puteti folosi in spatiul SEE. Toate acestea, pentru a-i determina pe abonaţi să-şi plătească facturile la timp.

Cine beneficiază, efectiv, de aceste bonusuri?

Orange are aceasta promotie doar pentru clientii persoane fizice care au abonamente, deci nu si pentru cei cu cartele, sau pentru cei care sunt persoane juridice, din pacate. Orange a pornit aceasta campanie de nu foarte multa vreme, deci probabil a oferit destul de multe bonusuri pentru clientii din toata tara care vor sa se bucure de bonusuri cum probabil n-au avut chiar atat de des, si asta desigur ca este o masura foarte buna acum, anunţă idevice.ro.

Cine sunt concurenţii Orange Romania?

Este cel mai mare operator GSM din România. Până în aprilie 2002, Orange a operat sub brand-ul Dialog, marca fiind gestionată de firma Mobil Rom. La sfârșitul anului 2013, Orange România avea peste 10,4 milioane de clienți, ceea ce îi conferea o cotă de piață de peste 40%. Principalii competitori pe piața de telefonie mobilă din România sunt: Vodafone România, Telekom România (fost COSMOTE România, Zapp Mobile), iar mai nou și RCS-RDS.

Urmăriți B1TV.ro și pe