RCS-RDS DIGI cumpără TELEKOM! Bomba de pe piaţa telecomunicaţiilor

RCS-RDS DIGI cumpără TELEKOM! Bomba de pe piaţa telecomunicaţiilor

RCS-RDS DIGI a luat o decizie cu impact major asupra clineţilor săi, dar şi asupra clienţilor Telekom.

ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABIȚĂ! S-A ÎNTÂMPLAT LA PATRU ANI DE CÂND A FOST BĂGAT ÎN COMĂ (GALERIE FOTO)

RCS-RDS DIGI va cumpăra infrastructura de telefonie mobilă a celor de la Telekom, impreuna cu partea de licente radio, daca o pot face fara a prelua si milioanele de clienti pe care grupul german ii are acum in Romania, anunţă idevice.ro.

Blestemul s-a abătut peste țară, ei sunt marii români care vor muri până la finalul anului! REPEDE CLICK AICI să vezi despre cine e vorba… (GALERIE FOTO )

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

RCS-RDS DIGI are nevoie foarte mare de o infrastructura care sa-i asigure acoperire pentru peste 90% din teritoriul Romaniei pentru 2G/3G/4G inainte de a extinde acoperirea 5G, iar asta ar fi benefic pentru toti clientii. Nu se stie cam cat ar urma sa coste achizitionarea infrastructurii celor de la Telekom, insa daca RCS-RDS va face asta, atunci cel mai probabil va trebui sa isi creasca si preturile pentru serviciile pe care le ofera pentru clienti.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ… (FOTO)

De ce face RCS-RDS DIGI asta? Pentru că vrea să-şi îmbunătăţească semnalul la telefonia mobilă. RCS-RDS DIGI şi telekom sunt de mai mult timp în discuţii pentru achiziţionarea infrastructurii de telecomunicatii a Telekom.

BOMBĂ MONDENĂ! MĂDĂLINA GHENEA, PE FELIE CU CELEBRUL MILIONAR! I-A PUS MÂNA PE… (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe