Prognoza meteo, azi, 13 aprilie 2021: Vreme însorită, cu probabilitate de precipitații după-amiază

Prognoza meteo, azi, 13 aprilie 2021: Vreme însorită, cu probabilitate de precipitații după-amiază
Sursa Foto: Hepta

Marți, vremea se va menţine calda pentru aceasta dată, cu excepţia regiunilor vestice, unde valorile termice, mai scazute decât în intervalul precedent, se vor situa sub media perioadei.

Temperatura medie din timpul zilei va fi de 15˚C. După-amiaza temperatura maximă atinsă va fi de 22°. Vânt va bate ușor,cuviteza medie de 12 km/h.

Prognoza meteo în principalele regiuni ale țării

Spre seară, înnorarile se vor accentua treptat în regiunile vestice, sudice şi local în cele centrale, unde vor fi averse, însoţite şi de descarcari electrice cu probabilitate mai mare în Oltenia şi Muntenia.

Pe arii restrânse, cantitaţile de apa vor depaşi 15…20 l/mp. În zona montana înalta, cu precadere a Carpaţilor Meridionali, noaptea se vor semnala precipitaţii mixte.

În restul teritoriului, doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari de scurta durata în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade.

Prognoza meteo în București

În Capitală, vremea se va menţine calda. Cerul va fi variabil, cu înnorari temporare noaptea, când se vor semnala averse, posibil însoţite de descarcari electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima va fi de 20…21 de grade, iar cea minima de 7…8 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, vremea se va menţine calda pentru aceasta data, cu excepţia Munţilor Apuseni, unde valorile termice, mai scazute decât în intervalul precedent. Dupa orele amiezii, treptat înnorarile se vor accentua în Carpaţii Occidentali şi Meridionali, unde vor fi averse, posibil însoţite şi de descarcari electrice. În zona montana înalta, cu precadere a Carpaţilor Meridionali, noaptea se vor semnala precipitaţii mixte. În restul zonei montane, mai ales în a doua parte a noaptii, izolat vor fi precipitaţii mixte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:21 - Cum pot plăti companiile din UE pentru gazul rusesc fără a încălca sancțiunile împotriva Rusiei. Explicațiile Comisiei Europene
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate