Prognoza meteo, azi, 14 martie 2021. Vreme cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă

Prognoza meteo, azi, 14 martie 2021. Vreme cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă
Foto: pixabay.com

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru duminică, 14 martie 2021. Potrivit acestora, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 14 martie 2021

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, valorile termice, în creştere faţă de intervalul anterior în sud, centru şi est, vor caracteriza o vreme cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, în aproape toată ţara. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, ziua în vest şi nord-vest, iar seara şi noaptea şi în sud-vest, centru şi nord. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar înnorări şi ploi se vor semnala pe arii restrânse, în partea a doua a intervalului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 7 grade.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea se va încălzi faţă de zilele anterioare. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă, iar spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maxima va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 3….5 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, valorile termice, în creştere faţă de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii mixte. Pe creste va ninge, în special în nordul Carpaţilor Orientali, unde se va depune un strat mai consistent de zăpadă. Cantitaţile de apă vor depaşi local 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în special pe creste, spulberând zăpada.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, astăzi, va ploua slab seara și în timpul nopții. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

Ultima oră
18:51 - Incendiu violent joi seară în județul Prahova. Mai multe case au fost cuprinse de flăcări
18:50 - Comisia Europeană: WhatsApp trebuie să informeze mai bine utilizatorii cu privire la utilizarea datelor lor cu caracter personal / Avertismentul comisarului pentru Justiție
18:47 - Moțiune de cenzură în Grecia după ce ninsoarea a blocat drumurile din țară. „Mii de oameni lăsați la cheremul vremii rele” (VIDEO)
18:37 - Antena 1 pregătește o nouă emisiune. Ce vedete vor participa la „Dancing on ice – Vis în doi”
18:35 - Noul selecționer speră la EURO 2024. Edi Iordănescu: O să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională și la final să dea Dumnezeu să mergem împreună în Germania pentru turneul final
18:29 - Curtea Supremă a decis: Furtul comis cu masca de protecție pe față reprezintă furt calificat
18:17 - Imaginea Poștei Române, folosită prin SMS-uri în atacuri informatice. „Scenariul propus de atacatori este clasic”
18:09 - Dan Vîlceanu: România și-a îndeplinit obiectivele din PNRR până în prezent. Suntem, probabil, singurul stat care are implementat un sistem IT pentru monitorizarea Planului (VIDEO)
18:04 - Dan Vîlceanu: Nu există niciun fel de discuție privind renegocierea PNRR / 9,4% din PIB, cel mai mare procent alocat pensiilor până acum. Trebuie să ne concentrăm pe reforma sistemului și pe eliminarea inechităților (VIDEO)
18:04 - Alexandru Arșinel s-a pensionat. Contractul său de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit