Prognoza meteo, azi, 26 mai 2021. Vremea va fi instabilă – Averse ce vor avea caracter torenţial se vor semnala în cea mai mare parte a ţării

Prognoza meteo, azi, 26 mai 2021. Vremea va fi instabilă - Averse ce vor avea caracter torenţial se vor semnala în cea mai mare parte a ţării
Foto: Pixabay

Meteorologii anunță ploi și pentru ziua de miercuri, 26 mai 2021. Averse cu caracter torențial se vor semnala în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 28 de grade Celsius, iar minimele între 7 și 15 grade.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 26 mai 2021

Vremea va fi instabilă în sudul, estul şi parţial în centrul ţării. Vor fi averse cu caracter torenţial și descărcări electrice. În zone restrânse vor fi vijelii și căderi de grindină.

În restul teritoriului doar izolat se vor semnala ploi, iar acestea vor fi de scurtă durată. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 28 de grade Celsius, iar cel mai cald va fi în Muntenia şi Oltenia.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală vor fi înnorări temporar accentuate. În a doua parte a zilei şi noaptea vor fi averse și descărcări electrice. Temperatura maximă va ajunge la 27 de grade Celsius, iar cea minimă la 15 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi, izolat, grindină. Pe alocuri se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăși 30 l/mp. Vântul va avea intensificări, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali va bate în rafale de 80…90 km/h. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo pe litoral

Cerul va fi noros spre seară și noaptea, iar în a doua parte a nopţii vor fi averse. Valorile maxime se vor situa între 17 și 21 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 14 – 15 grade. Temperatura apei mării va ajunge și ea la 17 grade.

Urmăriți B1TV.ro și pe