Prognoza meteo, azi, 28 octombrie 2020. Vremea se va menţine caldă

Prognoza meteo, azi, 28 octombrie 2020. Vremea se va menţine caldă
FOTO: Pixabay.com

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 28 octombrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va menţine caldă pentru sfârşitul lunii octombrie.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 28 octombrie 2020

Mai exact, azi, spre deosebire de ziua anterioară, vremea se va menţine caldă pentru sfârşitul lunii octombrie. În regiunile extracarpatice va fi înnorat si va ploua slab. Dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 20 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 2-3 grade Celsius în depresiuni.

În următoarele zile, vreme se va încălzi ușor, în cea mai mare parte a teritoriuluiu. Spre finalul săptămânii însă, un val de aer rece lovește România, iar mercurul din termometre va scădea semnificativ, izolat se vor înregistra averse sub formă de lapovită și ninsoare, după cum avertizează meteorologii.

Amintim că Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele 7 zile, iar meteorologii anunță vreme caldă în prima parte a intervalului.

Prognoza meteo pentru București

În București, va fi înnorat în prima parte a zilei şi noaptea, când va ploua slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 19 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 9 – 10 grade Celsius. Dimineaţa, dar mai ales noaptea va fi ceață.

Prognoza meteo la munte

La munte, temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 15 grade Celsius. Cel mai cald va fi în Poiana Brașov. Mercurul din termometre va atinge 15 grade Celsius.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre cerul va fi acoperit de nori în timpul zilei.Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13-14 grade Celsius pe litoral. Șansele de precipitații sunt de 40%.

Urmăriți B1TV.ro și pe