Actorul Michael B Jordan a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață

Actorul Michael B Jordan a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață
Sursa Foto: Twitter

Actorul american de film și televiziune,Michael B. Jordan,a fost numit cel mai sexy bărbat în viață de revista People, el fiind al treilea actor de culoare consecutiv care a primit titlul, conform Reuters.

Michael B. Jordan, desemnat cel mai sexy bărbat în viață pentru 2020

În momentul în care și-a primit premiul, prima reacție a actorului a fost să-și felicite femeile din familia sa care „sunt cu siguranță mândre de acest lucru”.

„Când trăia bunica, era ceva ce colecta [revista People], iar mama mea o citește mult, în mod natural”, a precizat producătorul.

„Pentru această ediție sigur vor păstra un loc special”, a mai spus el.

Actorul Michael B. Jordan, care a jucat în „Black Panther” are doar 33 de ani și este necăsătorit.

„Este un club bun din care să faci parte”, a declarat Jordan într-un interviu pentru People.

Cine este Michael B. Jordan

Jordan, al cărui titlu a fost anunțat în emisiunea TV „Jimmy Kimmel Live!”, îi urmează pe cântărețul John Legend și pe actorul britanic Idris Elba, care au fost numiți în 2019 și 2018.

Acesta și-a început cariera ca actor copil în emisiuni de televiziune precum „Toți copiii mei” și a urcat constant în ierarhia de la Hollywood. În 2015, el a jucat în „Creed” și trei ani mai târziu în „Black Panther”.

Actorul este un promotor al diversității la Hollywood.

La începutul acestui an, la apogeul protestelor Black Lives Matter, Jordan s-a alăturat organizației nonprofit Color of Change și a lansat o inițiativă care oferă modalități concrete în care Hollywood-ul ar putea investi în poveștile cu conținut anti-rasist.

Jordan apare pe coperta revistei People în numărul dublu care va apărea în această săprtămână.

Ultima oră
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar
14:35 - Adrian Negrescu: Coșul de cumpărături de Crăciun, mai scump cu până la 40% fața de anul trecut. Vom mâncă mai puțin, la calitate mai slabă. Scumpirile vor continua (VIDEO)
13:41 - 18 orașe și 238 de localități înregistrează rate de incidență de peste 3 la mia de locuitori