Artista Lady Gaga și-a recuperat câinii după ce au fost înmânaţi Poliţiei din Los Angeles

Artista Lady Gaga și-a recuperat câinii după ce au fost înmânaţi Poliţiei din Los Angeles
FOTO: Hepta.ro

Cei doi buldogi francezi ai artistei Lady Gaga,care au fost furaţimiercuri noapteîn timp ce bărbatul care îi plimba a fost împușcat pe un bulevard din Hollywood, au fost găsiți nevătămați și predați poliției, potrivitBBC.

Potrivit Associated Press,câiniiau fost aduși la secția de poliție din Los Angeles de o femeie, iar reprezentanții cântăreței au confirmat că sunt ai ei. Ofițerul Jonathan Tippet a spus căpersoana care a lăsat buldogii francezi la secție „pare să fie neasociată cu atacul de miercuri seară”.

Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari

Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi câini ai săi din rasa Bulldog Francez, Koji şi Gustav, potrivit Reuters.Locul în care au fost găsiți câinii nu a fost dezvăluit din cauza anchetei în curs.

Cei trei căței ai artistei, din rasa buldog francez erau plimbați de un bărbat angajat în acest scop, iar miercuri seara omul a fost atacat de un supect. Acesta a tras cu un pistol semi-automat în bărbatul care plimba cele trei animale, respectivul fiind rănit și transportat ulterior la spital. Pentru moment, nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Hoțul a reușit să fugă cu doi dintre patrupezii artistei, iar cel de-al treilea căței, Miss Asia a fugit de la locul întâmplării, fiind ulterior recuperat de polițiști.

În ceea ce privește indivizii care l-au atacat pe Ryan Fischer, aceștia nu au fost prinși.Acesta este în spital, în stare gravă, dar stabilă.

Cântăreața a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare.

„Te iubesc, Ryan Fischer, ți-ai riscat viața pentru a lupta pentru familia noastră. Ești pentru totdeauna un erou”, a spusLady Gaga pe Instagram.