Autopsia lui Costin Mărculescu. Cauza decesului: Actorul ar fi făcut infarct în urmă cu două-patru zile

Autopsia lui Costin Mărculescu. Cauza decesului: Actorul ar fi făcut infarct în urmă cu două-patru zile

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit decedat în apartamentul său de către polițiști, după ce vecinii au anunțat autoritățile. Locatarii blocului nu îl mai vazuseră pe actor de câteva zile, iar câinele său nu s-ar mai fi oprit din lătrat. Între timp, legiștii ar fi aflat care a fost cauza morții lui Costin Mărculescu. Actorul se pare că ar fi suferit un infarct, în urmă cu două – patru zile.

După prima examinare exterioară a cadavrului, se pare că specialiștii au stabilit drept cauza a decesului un infarct, după primele indicii. Mai mult decât atât, actorul în vârstă de 50 de ani ar fi decedat în urmă cu două până la patru zile, după cum arată semnele exterioare de pe trup, informează Libertatea.ro.

Din primele indicii ale autopsiei cauza decesului a fost un infarct

Din primele indicii ale autopsiei, legiștii au stabilit că actorul ar fi decesat din cauza unui infarct, în urmă cu două – patru zile, având în vedere starea de putrefacție a trupului neînsuflețit. „Primele indicii privind moartea bărbatului duc la concluzia că Mărculescu ar fi fost răpus de un infarct”, spune surse din cadrul INML pentru Libertatea.ro.

Mai mult decât atât, potrivit sursei citate anterior, legiștii susțin că doar rezultatul final al autopsiei, proces aflat în continuare în derulare va putea stabili cauza reală a decesului.

Între timp, rudele lui Costin Mărculescu au confirmat pentru RomâniaTV că actorul ar fi suferit un infract în timp ce se afla în locuința lui, scrie Viva.

Costin Mărculescu, găsit mort în propriul apartament

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit de polițiști decedat, în cada în propriul apartament. Aflat într-o stare avansată de putrefacție, trupul neînsuflețit al actorului a fost transportat la INML, acolo unde se efectuează autopsia pentru a stabili cauza decesului.

Jurnalista Mara Bănică, o apropiată a cunoscutului actor a declarat la Observator că bărbatul în vârstă de 50 de ani ar fi avut probleme cu inima. Mara a povestit cum Mărculescu a chemat SMURD în urmă cu câțiva ani, pentru niște probleme cu tensiune. Vedeta spune că actorului i s-ar fi prescris un tramant la acel moment. „Acum 2-3 ani am chemat SMURD, pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmpla ceva (…) Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea, de la aburi. E posibil să fi făcut infarct. Dar lucrurile astea le va stabilit necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”, a explicat Mara Bănică pentru Observator.

Eșescul în afaceri, o dramă pentru Costin Mărculescu

Jurnalista Mara Bănică a explicat pentru sursa citată anterior și faptul că eșescul în afaceri i-a afectat simțitor viața lui Costin Mărculescu. Vedeta a povestit că actorul nu și-ar fi revenit din depresie, după ce a pierdut banii investiți într-o afacere: „Costin a avut o depresie când și-a pierdut toți banii din firmă și nu și-a mai revenit din ea. S-a afundat din ce în ce mai rău. Să-l ierte Dumnezeu, să-l odihnească! Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă.”

Rolul din Liceenii l-a consacrat pe Costin Mărculescu

Actorul în vârstă de 50 de ani a devenit celebrul după ce a apărut în filmul Liceenii. Scena cu broaștele cunoscută de întreaga i-a adus rapid succesul la vreme respectivă. Pentru cei care încă nu știu, în celebra peliculă, Mărculescu interpreta rolul elevului Emil, un tânră adolescent care adusese câteva broaște la școală, pentru disecție. Profesoara de matermatică interpretată de către recretata actriță Tamara Buciuceanu, îi confistă broaștele, iar pe tot parcursul filmului, elevul Emil se roagă de „tovarășa profesoară” să îi dea broaștele înapoi.

Urmăriți B1TV.ro și pe