Ce a făcut Patrick, fiul lui Cristi Borcea la Bacalaureat

Ce a făcut Patrick, fiul lui Cristi Borcea la Bacalaureat

Patrick Borcea (22 de ani), fiul lui Cristi Borcea, nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat 2020.

Tânărul s-a înscris în acest an în sesiunea iunie-iulie, la Liceul Teoretic Gh.Vasilachi din Cetate, unde doar 5 elevi au luat BAC-ul. 12 nu s-au prezentat, 26 au picat examenul, iar doi au fost dați afară.

Patrick Borcea nu s-a prezentat la Bacalaureat din cauză că și-a rupt mâna, la fotbal. Chiar și astfel, potrivit legislației, ar fi putut susține probele prin dictare, în baza unor documente medicale. Un profesor l-ar fi putut ajuta în redactarea lucrării.

Cristi Borcea: „Patrick trebuie să învețe și să dea examen sesiunea următoare”

Tatăl adolescentului a făcut dezvăluirea, pentru Libertatea.

„Patrick s-a înscris la examenul de Bacalaureat, dar și-a rupt mâna la fotbal. I-am spus să nu se prezinte, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare. Numele ‘Borcea’ atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni. Trebuie să învețe și să dea examen la sesiunea următoare”, a spus Cristi Borcea.

Patrick Borcea este deja cu mult peste media de vârstă a tinerilor care susțin examenul de BAC. Fiul fostului investitor de la Dinamo ar fi trebuit să dea examenul în urmă cu 5ani. Patrick va împlini în decembrie 23 de ani.

Ultima oră
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)
14:37 - Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite
14:32 - Este o canapea o idee bună pentru bucătăria ta?
14:30 - Numărul deceselor COVID-19, de aproape 14 ori mai mic decât în vârful din 4 noiembrie. Bilanțul pacienților din Terapie Intensivă e și el cu mult sub nivelul atins pe final de toamnă (DOCUMENT)
14:11 - Asociația Energia Inteligentă: Statul, principalul beneficiar al creșterii facturilor la gaze. Va încasa din majorare 2,7 miliarde de euro în 2022. E practic o creștere a impozitelor și taxelor
14:09 - Leul își continuă deprecierea față de euro și dolar, arată cursul valutar la zi
13:55 - Raed Arafat: Evoluția pandemiei arată că nu suntem pe un platou și putem să ne așteptăm și la creșteri mai rapide / Persoanele simptomatice să se asigure că sunt negative înainte să meargă la muncă (VIDEO)