Casa fostei soliste a trupei Dj Project, Ellie White, prădată de hoți. Artista a povestit că a trăit sentimente groaznice

Fosta solistă a trupei Dj Project, Ellie White, pe numele realElena Baltagan,a tras o spaimă soră cu moartea, în noaptea de joi spre vineri, când doi hoțiau încercat să pătrundă în vila în care acesta locuiește cu soțul ei, impresarul Doru Tincași cei doi copii ai lor, Mihai și Maria.

Cântăreața a declarat pentru click.ro, că imediat după miezul nopții, hoții au forțat ușa locuinței.

Ellie White crede că hoții i-au urmărit conturile de socializare

Artista care locuiește de șase ani într-un cartier din Corbeanca a dezvăluit că este sigură că hoții “au luat-o laochi” după ce în perioda de izolarea a tot postat fotografii și filmulețe cu familia din locuință și curte.

După ce Ellie a dat vestea pe rețelele sociale, vedetele au început să își facă griji pentru propria siguranță, deoarece mai toată lumea a postat fotografii care ar putea intra pe mâna persoanelor răuvoitoare.

“Este vineri, 15 mai, si teoretic putem pleca oriunde vrem.Insa, aseara am avut parte de un eveniment neplacut, cand doi indivizi au incercat sa intre peste noi in casa, asa ca, acum nu vreau sa plec nicaieri. Nu s-a intamplat nimic grav, dar sentimentul este groaznic”, a scris ea pe Instagram.

Hotii nu au reușit să sustragă nimic, însă artista a promis își întărească măsurile de siguranță, pentru ca asemenea incidente să nu se mai repete.

Casa Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu, prădată de hoți în decembrie 2019

La sfârșitul anului trecut un incident similar, dar care, din păcate s-a lăsat cu pagube serioase a avut loc în vila cântăreței Alina Sorescu și a soțului ei, Alexandru Ciucu, designerul vestimentar al Casei Regale a României.

Abia se mutaseră în casa cea nouă, când, înainte de sărbători au avut parte de o supriză neplăcută.

Spargerea s-a dat tot în miezul nopții, și chiar dacă din locuință au fost sustrase mai multe tablouri de valoare, Ciucu a răsuflat ușurat că familia lui a scăpat nevătămată, pentru că în locuință se aflau și cele două fetițe ale cuplului, Carolina și Raisa, de 6 și de 4 ani.

„Cel mai dureros şi terifiant este faptul că lucrul acesta s-a întâmplat când eram toţi acasă.

Designerul s-a declarat atunci foarte mulțumit de acțiunea Poliției Locale care a ajuns în 10 minute după apelulul lor la numărul de urgență, si care au luat amprente și alte probe de la fața locului.

Teo Trandafir a căzut și ea pradă spărgătorilor de locuințe

Teo Trandafir mărturisea în luna octombri a anului trecut că locuința ei a fost călcată de hoți și mai multe obiecte de valoare i-au fost sustrase.

Teo a anunțat că îi invită pe cei care au prădat-o să o mai vizitize și altă dată, deoarece s-a înarmat serios, cu un sistem de alarmă performant și cu o firmă de pază.

Poliția avertizează că hoții sunt tentați să spargă locuințele vedetelor, pentru că de cele mai multe ori aceste se afișează cu obiecte de valoare și pentru că deseori deschid singure drumul, oferind detalii despre zona în care locuiesc, despre felul cum este organizată casa și despre ce dețin în locuințe.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe