El este pianistul de 13 ani care a emoţionat juriul la „Românii au talent”! Mihai Ţigaret a primit Golden Buzz din partea Andrei: ”Te ador, efectiv!” (VIDEO)

El este pianistul de 13 ani care a emoţionat juriul la Românii au talent! Mihai Ţigaret a primit Golden Buzz din partea Andrei: ”Te ador, efectiv!” (VIDEO)
FOTO: Facebook: Românii au talent

Ediţia din 6 martie a show-ului „Românii au talent” a fost una plină de emoţie. Mihai Ţigaret, un pianist de 13 ani din Vâlcea a impresionat juraţii şi a convins-o pe Andra să îi ofere cel de-al şaselea Goldeb Buzz al aestui sezon.

Mihai a început să cânte la pian la vârsta de 9 ani, din dragoste pentru muzică. Băiatul a încercat pentru prima oară o pianină de jucărie, pentru ca mai târziu să ajungă unul dintre „copiii minune” ai muzicii simfonice din România, relateată ProTV.ro.

Băitatul se pregăteşte să dea examen la Liceul Dinu Lipatti din Capitală, iar dacă ar reuşi să câştige acest sezon din „Românii au talent” bunicii lui şi-ar putea achiziţiona un apartament în Bucureşti. Mai mult decât atât, băiatul îşi va putea achiziţiona şi un pian mai bun.

Juraţii au rămas înmărmuriţi la reprezentaţia pianistului de doar 13 ani. Pentru Florin Călinescu momentul a fost copleşitor, iar la finalul discuţiei cu Mihai, actorul s-a declarat învins, potrivit sursei citate mai sus.

Andra a fost cucerită instant de numărul micuţuli artist. Fără să stea pe gânduri, soţia lui Cătălin Măruţă a apăsat „golden Buzz” şi l-a trimist pe tânărul pianit direct în finală: ”Te ador, efectiv!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe